Termeni și condiții

Contract Furnizare Servicii

1.CADRU GENERAL

Acest document conţine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de ROYAL COLORS PRINT SRL prin intermediul Royal Colors Print SRL (www.vpdesign.ro)  sau alte site-uri detinute.

2.DEFINITII

PRESTATORUL serviciilor de gazduire si inregistrare domenii care pot fi contractate si cumparate prin intermediul Royal Colors Print SRL vpdesign.ro si a celorlalte site-uri detinute este ROYAL COLORS PRINT Cod Inregistrare Fiscala: RO 33898243 | J32/1074/2014; Str. Soseaua Sibiului, nr 48, Mediaș.

 • Utilizator – defineste orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile Royal Colors Print SRL.
 • Client – defineste orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.
 • Comanda – cerere adresata Royal Colors Print SRL de catre o persoana fizica sau juridica prin care se solicita servicii de gazduire web sau inregistrare domenii si care nu creeaza obligatii contractuale pentru parti.

3.INTRODUCERE

Art. 3.1. Prezentul document defineste cadrul in care Royal Colors Print SRL este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai. Acest document reprezinta un acord intre Royal Colors Print SRL si clientii sai. Toti clientii si utilizatorii serviciilor de hosting fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor Royal Colors Print SRL presupune acceptarea si conformarea la Contractul de Furnizare si laTermenii si Conditiile de Utilizare a serviciilor ofertite de Royal Colors Print SRL.

Art. 3.2.

Prin completarea formularului de comanda si bifarea casutei: Am citit si accept Contractul de Furnizare Servicii ROYAL COLORS PRINT SRL:

– reprezinta o garantie ca sunteți persoana fizica, ca aveti implinita varsta de 18 ani. In cazul in care reprezentati o persoana juridica, parteneriat sau orice alta forma juridica de organizare in conformitate cu standardele de comert inregistrarea Dvs. este o garantie.

– sunteti de acord sa furnizati in Formularul de Comanda informatii corecte, clare si reale, incluzand informatii referitoare la contul de banca si orice alt tip de informatie necesara pentru conditiile de plata si va angajati sa actualizati in mod corect si permanent aceste informatii.

– reprezinta si garanteaza ca aveti autoritatea de a utiliza serviciile conform prezentului contract. In cazul in care nu sinteți de acord/nu va manifestati acordul asupra Termenilor Contractului sau oricaror altor modificari, singura optiune este de a va dezactiva de la prezentul serviciu.

4.CONDITII GENERALE DE UTILIZARE

Art. 4.1. Utilizarea site-ului este posibila numai in situatia acceptarii termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Continuarea utilizarii site-ului reprezinta acceptul expres si neechivoc pentru acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezentati in Contractul de Furnizare si pe site-ul vpdesign.ro.

Art. 4.2. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor si serviciilor de pe site-ul Royal Colors Print SRL, implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor atat in privinta utilizarii site-ului cat si in privinta achizionarii de produse si servicii comercializate de Royal Colors Print SRL.

Art. 4.3. In calitate de client sunteti de acord sa platiti pentru toate produsele pe care le achizitionati prin intermediul site-ului, si efectuati plata produselor comandate de Dvs.

Art. 4.4. Clientul este responsabil pentru plata la timp a tuturor comisioanelor si pentru a pune la dispozitia Royal Colors Print SRL sumele de bani, respectiv contravaloarea produselor comandate de catre client.

Art. 4.5. Pretul total va include pretul produsului plus orice TVA aplicabil (in vigoare la data comenzii si platii).

Art. 4.6. Clientul are dreptul de a se retrage din tranzactie fara niciun cost si fara a da nici o justificare pana la data procesarii comenzii. Clientul nu are dreptul de a se retrage dintr-o tranzactie dupa momentul in care a inceput procesarea comenzii, moment in care tranzactia clientului este definitiva si confirmata de Royal Colors Print SRL.

Art. 4.7. Pana la realizarea unei comenzi Royal Colors Print SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele oferite prin intermediul site-ului, in orice moment, iar Royal Colors Print SRL nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.

Art. 4.8. Prin acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe site-ul vpdesign.ro sau site-urile afiliate, in momentul plasarii unei comenzi, clientul accepta si isi da acordul pentru incheierea unui contract la distanta in temeiul caruia se va face vanzarea la distanta. Acest contract este unul de adeziune si nu este supus modificarii sau negoicerii intre parti.

5.ACCEPTAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE. MODIFICAREA PERIODICA A ACESTORA

Art. 5.1. Site-ul vpdesign.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea clientului/utilizatorului fara nici o modificare a conditiilor din prezentul document. Daca in calitate de client nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document,nu folositi site-ul Royal Colors Print SRL si serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Art. 5.2. Prin utilizarea site-ului, clientului indica si declara ca acceptata fara nici o rezerva sau limitare sa respectate “Termenii si Conditiile” de utilizare. Administratorii site-ului, pot revizui acest document in orice moment, prin actualizarea acestei pagini, sens in care, va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “Termenii si Conditiile”, deoarece acest document obliga clientul legal.

Art. 5.3. Fiecare accesare a site-ului reprezinta o noua acceptare a termenilor si conditiilor in vigoare la acel moment,asa cum acestea sunt afisate de catre Administratorul site-ului. O acceptare a termenilor si conditiilor intr-o forma precedenta, printr-o accesare anteriora a site-ului nu afecteaza noile accesari supuse noilor tremeni si conditii.

Art. 5.4. Dovada continutului actual al termenilor si conditiilor se va face, oriunde si oricand este nevoie, printr-un document unilateral emanand de la Administratorul Site-ului.

6.OBLIGATIA DE INREGISTRARE PE SITE

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul Royal Colors Print SRL, utilizatorul se obliga :

 1. Sa furnizeze datele de identificare adevarate, exacte si complete asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului;
 1. Sa mentina si sa actualizeze, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru fi adevarate, exacte si complete. Daca clientul furnizeaza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, administratorii site-ului Royal Colors Print SRL au dreptul sa suspende unilateral sau sa desfiinteze contul utilizatorului si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului Royal Colors Print SRL.

7.CONTUL, PAROLA SI SECURITATEA DATELOR

Art. 7.1. Utlizatorul site-ului Royal Colors Print SRL este raspunzator de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a a parolei personale, acesta fiind raspunzator de utilizarea inregistrarii, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara acordul acestuia.

Art. 7.2. In cazul in care utilizatorul sesizeaza o utilizare neautorizate a contului sau, este obligat sa sesizeze administratorul site-ului Royal Colors Print SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii personale.

Art. 7.3. Utilizatorul este de asemenea de acord sa foloseasca butonul de iesire din contul personal cand se doreste parasirea site-ului si a contului.

Art. 7.4. Societatea Royal Colors Print SRL si administratorii site-ului Royal Colors Print SRL nu vor fi raspunzatori pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestor prevederi de catre utilizator.

Art. 7.5. Administratorii site-ului Royal Colors Print SRL, vor putea bloca parola, utilizareaserviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de catre utilizatori, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, fara a se limita la motivele prevazute la art. 8.10,8.11 din prezentul contract.

Art. 7.6. Orice incetare a accesului utilizatorului la serviciile oferite pe site-ul Royal Colors Print SRL, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, administratorii site-ului Royal Colors Print SRL avand dreptul nelimitat de a dezactiva sau sterge imediat contul utilizatorului din cadrul site-ului si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile oferite de Royal Colors Print SRL.

Art. 7.7. Royal Colors Print SRL nu va fi raspunzatoare fata de utilizator sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului Royal Colors Print SRL.

 1. DREPTURILE DE AUTOR SI DREPTURI DE MARCA

Art. 8.1. Intregul continut al site-ului Royal Colors Print SRL, apartine Royal Colors Print SRL si este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Royal Colors Print SRL a oricaror elemente apartinand site-ului Royal Colors Print SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

Art. 8.2. Prin accesarea site-ului, nu i se acorda clientului niciun drept asupra materialului de pe site, altul decat cele pe care le implica folosirea normala a site-ului.

Art. 8.3. Royal Colors Print SRL ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor.

Art. 8.4. Royal Colors Print SRL NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul Royal Colors Print SRL.

Art. 8.5. Utilizatorul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Art. 8.6.

Denumirea Royal Colors Print SRL, logo-ul Royal Colors Print SRL, sunt mărci inregistrate de către ROYAL COLORS PRINT SRL SRL. Alte mărci sunt de asemenea menţionate pe site. Acestea sunt folosite de Royal Colors Print SRL, fie cu autorizaţia titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii comercializate si oferite de Royal Colors Print SRL.

Art. 8.7.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut in prealabil autorizaţie de la Royal Colors Print SRL sau de la titularii respectivi constituie infractiune si se pedepseşte conform legilor in vigoare.

9.COMANDA, PLATI SI FACTURARE

Art. 9.1.

Orice comanda se va face online pe pagina web vpdesign.ro sau prin comunicare scrisa pe email. Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se face in concordanta cu legile in vigoare. Royal Colors Print SRL nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

Comanda efectuata va fi confirmata printr-un mail care are rolul de a instiinta clientul ca noua comanda a fost inregistrata in sistemul nostru.

Efectuarea si inregistrarea comenzii in sistemul nostru nu angajeaza obligatii contractuale pentru nici una din parti. Clientul poate renunta la comanda prin neachitarea proformei emise iar Royal Colors Print SRL poate renunta la acceptarea si procesarea comenzii prin anularea ei si returnarea sumei achitate (daca e cazul).

Clientul este de acord ca aceasta confirmare a primirii comenzii nu reprezinta o confirmare a validitatii comenzii sau a procesarii serviciilor comandate, si nu genereaza obligatii contractuale din partea Royal Colors Print SRL.

Serviciile comandate vor fi confirmate si procesate doar dupa efectuarea platii si verificarea efectuata de personalul Royal Colors Print SRL.

Art. 9.2. Clientul are obligatia sa informeze Royal Colors Print SRL la efectuarea comenzii sau ulterior daca e cazul, daca este inregistrat in scopuri de TVA, conform ordinului 702/14.05.2012 pentru intocmirea Declaratiei 394 “Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national”, publicat in  Monitorul Oficial nr. 376/04.06.2007.

Art. 9.3. Informatii privind Protectia Datelor Personale.

Clientul are obligatia sa citeasca Nota de informare privind Protectia Datelor Personale inainte de a continua procesul de comanda si trimitere a datelor catre ROYAL COLORS PRINT SRL SRL.

Art. 9.4.

Dupa finalizarea comenzii se trimite in mod automat o factura proforma catre adresa de email introdusa in formular. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii si este disponibila online in contul de client. Factura proforma nu are valoare contabila.

Toate proformele se emit in RON, calculate la cursul BNR+2%, pe baza preturilor afisate pe site si a structurii comenzii.

Comanda se considera acceptata de catre Royal Colors Print SRL dupa procesarea sa in sistem.

Art. 9.5. Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Art. 9.6. Toate facturile proforme se vor trimite prin email iar o versiune printabila se va pune la dispozitia clientului in panoul de control. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.

Art. 9.7. Dupa efectuarii platii si incasarea banilor se emite factura fiscala. Facturile fiscale se expediaza in format electronic “PDF” prin e-mail in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 106/2007, pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 703 din 18/10/2007 la art 155 se adauga urmatorul alineat : (11) Romania va accepta documentele sau mesajele pe suport hartie ori in forma electronica drept facturi.

Art. 9.8. Facturile fiscale emise dupa data de 1 iunie 2008 sunt disponibile in format PDF si in contul de client la sectiunea “Facturi Fiscale”.

Art. 9.9. Royal Colors Print SRL recomanda confirmarea platilor prin trimiterea unei copii (foto, scan) ce atesta acest lucru (cu stampila bancii) prin fax la 0264 532152 sau prin e-mail la [[ANTISPAM]]. Clientii beneficiaza de serviciile Royal Colors Print SRL in 1-24 de ore de la confirmarea platii.

Art. 9.10. Suspendarea – Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont dupa trecerea a 15 zile de la data scadentei de plata a facturii proforme daca plata nu a fost efectuata. Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra.

Art. 9.11.

Stergerea Contului – Ne rezervam dreptul de a sterge definitiv toate datele conturilor de gazduire web dupa trecerea a 30 zile de la data scadenta a facturii proforma daca plata nu a fost efectuata. Orice prelungire a acestui termen este la discretia noastra.

In cazul in care clientul solicita reluarea unui serviciu de hosting dupa ce acesta a fost sters de pe server vom verifica daca mai exista o copie de siguranta pe solutiile de back-up existente. Daca aceasta copie exista se va proceda la emiterea unei noi facturi de hosting pe acelasi pachet ca si cel existent anterior, urmand ca dupa efectuarea platii sa fie restaurat continutul.

Daca nu se doreste continuarea serviciului de hosting si se solicita furnizarea unui back-up acesta se va furniza doar dupa achitarea unei taxe in valoarea de 15 euro + TVA care sa acopere stocarea si costul actiunii de furnizare a back-upului de pe solutiile de stocare existente precum si livrarea in format electoronic (link de descarcare) a copiei existente.

Nu oferim nici un fel de garantie privind existenta unei copii de siguranta pe servere sau a integritatii acesteia.

Art. 9.12. Plata Numerar sau OP (Depunere Banca sau Transfer Bancar) – Toate facturile si platile directe (numerar) sau prin transfer bancar (OP, Depunere Numerarl) catre Royal Colors Print SRL sunt procesate in RON. Preturile pot fi afisate pe site sau proforma in EUR si sa nu includa TVA.

Art. 9.13. Plata pentru serviciile  Servere Dedicate se efectueaza in avans. Plata pentru servere trebuie efectuata pana cel tarziu in data de 4 a lunii pentru care este emisa proforma. Daca nu este efectuata plata pana la aceasta data sau serverul va fi inchis, iar dupa 10 zile calendaristice va fi sters definitiv, inclusiv toate datele existente pe server.

10.INREGISTRAREA DOMENIILOR

Art. 10.1.

Inregistrarea domeniilor sau rezervarea (in cazul domeniilor RO) se face dupa  primirea contravalorii facturii proforma emise pentru serviciile de inregistrare indiferent de tipul domeniului .ro, .eu, .com, etc.

Important: Domeniile odata inregistrate nu se pot strege sau modifica indiferent de extensie!

Art. 10.2.

Royal Colors Print SRL nu este raspunzator pentru situatia in care intre momentul efectuarii comenzii, a platii si efectuarea inregistrarii domeniul, acesta este inregistrat de alta persoana sau o alta firma de hosting.

In acest caz clientul poate solicita fie rambursarea sumei achitate pentru domeniu, fie inregistrarea unui alt domeniu cu aceeasi extensie.

Nu raspundem pentru neplata la timp a domeniilor care necesita reinnoire, acesta putand duce la plata unei taxe de activare sau la pierderea domeniului.

Taxele de activare depind de fiecare tip de domeniu si sunt afisate pe vpdesign.ro.

In cazul domeniilor .ro, sistemul nostru va efectua rezervarea automata a domeniului in momentul efectuarii comenzii. Domeniile .ro se rezerva pe 32 de zile la RoTLD, fara a exista posibilitatea de stergere a rezervarii in acest interval. Prin efectuarea unei comenzi a unui domeniu .ro va exprimati acordul cu procedura de rezervare a domeniilor.

In cazul unor erori in procesul de rezervare a domeniilor .ro in sistemul RoTLD vom face procesarea domeniului in momentul platii sau a rezervarii domeniului manual in momentul identificarii erorii. Nu ne asumam raspunderea si nu oferim nici o garantie in acest sens pentru o eventuala inregistrare a unui domeniu .ro de catre un tert in cazul in care rezervarea automata a esuat, in timpul scurs pana la procesarea manuala a rezervarii sau inregistrarii.

Pointarea domeniilor catre hosting se face prin intermediul namserverelor, care se seteaza de catre client sau de catre noi la cererea clientilor. Nu se ofera pentru domenii posibilitatea de administrare avansata a zonei DNS decat in cazul detinerii unui pachet de hosting, caz in care administrarea avansata a zonei DNS se face prin intermediul Cpanel.

Art. 10.3.

In cazul domeniilor romanesti sau internationale, datele se transmit catre autoritatile emitente a acestor domenii (ROTLD, ICANN, Eurid, sau autoritati internationale care emit diverse domenii). Royal Colors Print SRL actioneaza ca partener al acestor institutii preluand datele furnizate de client pentru inregistrare si trimitandu-le in sistemul emitentilor pentru inregistrare.

Regulile de afisare a datelor personale in cazul acestor domenii revin acestor autoritati.

In cazul Rotld: http://www.rotld.ro/

In cazul Eurid: http://www.eurid.eu/ro/

In cazul domeniilor internationale emise de ICANN, Procesate prin intermenediul Demand Media INC, USA: http://www.enom.com/terms/privacy.asp

Pentru domeniile procesate prin intermediul ENOM(com, net, info, biz, org) exista posibilitatea ascunderii datelor detinatorului prin optiunea ID Protect, disponibila contra cost.

In cazul in care clientul nu este de acord cu regulile de inregistrare a acestor domenii internationale inregistrarea nu poate fi realizata.

Art. 10.4.

Inregistrarea domeniilor se face in conformitate cu regulile generale impuse deICANN(Internet Corporation for Assigned Names and Numbers). In functie de tipul domeniului, administratorul TLD (Top Level Domain) impune reguli clare de inregistrare si utilizare a domeniilor de internet.

Royal Colors Print SRL inregistreaza aceste domenii prin partenerul sau ENOM, clientii care inregistreaza domenii internationale sau aleg sa le reinnoiasca trebuie sa respecte regulile de inregistrare ale ENOM: http://www.enom.com/terms/agreement.aspx

11.PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Art. 11.1.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ROYAL COLORS PRINT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente, precum si inregistrarea domeniilor web in numele clientilor si conform comenzilor acestora.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate, ori pentru inregistrarea domeniilor pe numele dvs (in calitate de client). Refuzul dvs. determina imposibilitatea furnizarii serviciului sau produsului, ori inregistrarea domeniilor comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de inregistrare/administrare a domeniilor web sau partenerilor autorizati ai acestora (ROTLD, EUrid, Enom).

In cazul domeniilor internationale, datele se transmit catre autoritatile emitente a acestor domenii (ICANN, Eurid, sau autoritati internationale care emit diverse domenii). Regulile de afisare a datelor personale in cazul acestor domenii revin acestor autoritati:

Domenii . EU

In cazul Eurid (sectiunea Politica WHOIS): https://eurid.eu/ro/

Regulile Eurid de inregistrare a domeniilor .EU preuspun afisarea datelor de contact ale detinatorului domeniilor la sectiunea Whois a eurid.eu, fara posibilitatea de ascundere a datelor.

Domenii internationale .COM, .NET, .ORG, .INFO etc

In cazul domeniilor internationale emise de ICANN, Procesate prin intermenediul Demand Media INC, USA: http://www.enom.com/terms/privacy.asp

Regulile pentru domeniile ICANN – ENOM presupun afisarea datelor detinatorului domeniului la cautarile Whois.

Pentru domeniile procesate prin intermediul ENOM exista posibilitatea ascunderii datelor detinatorului prin optiunea ID Protect, disponibila contra cost.

Important: In cazul in care clientul nu este de acord cu regulile de inregistrare a acestor domenii internationale inregistrarea nu poate fi realizata.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@vpdesign.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra vor fi transferate in strainatate, respective USA si Belgia, in vederea inregistrarii domeniilor intermationale (daca este cazul).

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Art. 11.2.

Prin acceptarea acestui contract va informam ca datele furnizate la inregistrarea domeniilor si datele furnizate pentru facturarea serviciilor furnizate vor fi transmise autoritatilor care au dreptul legal de a le solicita, in cazurile in care vor fi solicitate de acestea, in baza unor solicitari primite de la autoritatile respective.

12.GARANTII SI RETURNAREA BANILOR

Art. 12.1.

Royal Colors Print SRL ofera posibilitatea de retur in 3 de zile de la creearea contului!

Dreptul de retragere este garantat consumatorilor in baza OUG 34/2014

Clientii au dreptul la rambursul sumei platite pentru serviciile de gazduire web in termen de 3 zile calendaristice de la achitarea pachetului de gazduire, fara a preciza motivele. Clientii  ce doresc rambursul platii pentru serviciile de gazduire trebuie sa solicite printr-o declaratie neechivoca acest lucru printr-un email catre [[ANTISPAM]] sau prin sistemul integrat de suport. Cererea trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, confirmarea ca toate datele de pe server au fost salvate, optional motivele pentru care solicita returnarea banilor, precum si informatiile necesare operatiunii de retur.

Daca clientul a achizitionat si un domeniu impreuna cu pachetul de hosting si acesta a beneficiat de o oferta de reducere, din suma totala achitata se va scadea valoarea intreaga a domeniului (la pretul de inregistrare fara reducere). Domeniul va ramane in proprietatea clientului pana la expirare, in functie de conditiile de inregistrare specifice fiecarui TLD.

Din suma returnata se scad Comisioanele Bancare si cele pentru Procesarea Platii cu Cardul (daca este cazul). Plata sumei returnate minus comisioane va fi facuta in maxim 30 de zile de la data primirii cererii de rambursare.

Clientul trebuie sa salveze toate datele din contul de gazduire web inainte de a efectua cererea de ramburs. Din cPanel se poate genera si descarca o arhiva ce cuprinde toate datele din cont in mod automat.

Plata pentru inregistrarea domeniilor nu poate fi returnata din momentul in care domeniul a fost inregistrat, acesta intra in proprietatea clientului pana la expirarea termenului de inregistrare.

Nu fac obiectul garantiei de de returnare urmatoarele: inregistrarea domeniilor, certificate de securitate, licente sau servere dedicate, orice alte servicii sau produse care sunt individualizate la solicitarea clientului (inregistrare domeniu, activare pe baza de IP in afara serviciilor de hosting shared, alocare pe un anumit domeniu a unei licente) conform regementarilor OUG 34/2014, Art 16, aliniat C, privind furnizarea de produse sau servicii personalizate.

Art. 12.4. Garantia de functionare a serviciilor Royal Colors Print SRL

In cazul nefunctionarii (downtime) a serverelor / serviciilor oferite de ROYAL COLORS PRINT SRL pe o durata mai mare de 1% dintr-o luna, clientul are dreptul la o luna gratuita de gazduire web in plus. Valoarea despagubirilor nu pot sa depaseasca valoarea lunara sau totala platita de client pentru serviciul de gazduire. Despagubirile se ofera doar la cererea clientului sub forma servicii de gazduire gratuite acordate sub forma de luni. Nefunctionarea pachetelor de gazduire trebuie sa fie din cauze hardware sau software ce tin de echipamentul si infrastructura ROYAL COLORS PRINT SRLsi nu se aplica pentru factori externi cum sunt: conexiuni la provideri de internet, furnizorul de electricitate, gaze, utiliati sau cazuri speciale de urgenta dispuse in legile in vigoare.

Art. 12.5. Garantia de ramburs nu se aplica daca clientul nu respecta termenii din Contractul de furnizare a serviciilor ROYAL COLORS PRINT SRL SRL.

13.UTILIZAREA SERVICIILOR

Art. 13.1.

Serviciile oferite de Royal Colors Print SRL vor fi utilizate numai in scopuri legale. Orice activitati ce pot fi considerate ilegale sunt strict interzise.

Art. 13.2.

Royal Colors Print SRL isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul de pe site sau de pe server fara o notificare prealabila. Dreptul de utilizare a serviciilor Royal Colors Print SRL va fi restabilit dupa intrarea in legalitate a posesorului contului.

Art. 13.3. In cazul in care un cont revandut incalca prevederile din acest document, ne rezervam dreptul de a suspenda acest cont fara a informa in prealabil pe reseller. Utilizatorul final nu va fi contactat de catre noi, urmand ca resellerul (clientrul Royal Colors Print SRL) sa fie informat asupra faptelor si motivelor noastre.

Art. 13.4. UTILIZAREA SPATIULUI

Spatiul oferit poate fi folosit doar pentru stocarea fisierelor folosite la site (fisiere html, documente, scripturi, imagini, fisiere multimedia, email-uri) sau au legatura cu activitatea sitului sau a companiei. Nu este permisa stocarea de fisiere pentru filesharing, torrents, mass downloads etc.

Art. 13.5. Serverele noastre nu vor fi utilizate sub nici o forma si in nici o circumstanta pentru transmiterea, stocarea sau publicarea de materiale ilegale (incluzand legislatia din Romania, Uniunea Europeana si S.U.A.). Materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la:

 • Incalcarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarui tert
 • Materiale sau Legaturi catre de filme, canale tv, mp3 sau alte formate media
 • Promovarea de activitati ilegale (hacking, cracking, warez, etc)
 • Materiale protejate de secrete de marca sau de vreun alt statut
 • Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase
 • Materiale menite sa incurajeze sentimentul de ura sau discriminare
 • Continut pentru adulti, nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen
 • Informatii sau software despre sau continand orice tip de virusi sau troieni
 • Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale
 • Date cu caracter personal fara acordul in scris a persoanelor in cauza
 • Orice continut considerat de noi ca fiind daunator sau ilegal

Art. 13.6.

Pornografia sau orice alte materiale cu continut sexual, erotic, nuditate sau obscen, link-uri, redirectari sau alte medii avand legatura cu pornografia, sunt interzise pe serverele noastre. Royal Colors Print SRL isi rezerva dreptul de a decide in ceea ce priveste legalitatea acestor situri si de blocarea accesului public sau suspendatea serviciilor.

Art. 13.7. Nu este permisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre:

 • Scripturi pentru proxy sau IRC
 • Scripturi pentru Torrent Tracker sau fisiere Torrent
 • Scripturi pentru Top-uri sau Statistici
 • Scripturi pentru File Sharing
 • Scripturi pentru Matrimoniale sau Intermedieri Swing, Sexual, Erotic, Adult
 • Scripturi pentru Retele de Socializare, Comunitati On-line
 • Scripturi pentru Redirectare Url (url shortener)
 • PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi
 • Scripturi de tipul FormMail
 • Scripturi Chat, Live Suport sau ori ce alt sistem de chat / discutii in direct
 • Scripturi de distributie (hostate sau legaturi) media, video, muzica, live stream
 • Scripturi (comerciale sau necomerciale) ce contin gauri de securitate cunoscute
 • Scripturi comerciale (platite sau gratuite) neactualizate la ultima versiune disponibila
 • Scripturi pentru streaming

 

 1. POLITICA DE TRIMITERE A MESAJELOR

Art. 14.1. Trimiterea de mesaje e-mail cu scop comercial, publicitare sau in masa catre adrese e-mail o singura data sau in mod regulat trebuie sa respecte conditiile impuse de noi. Astfel de campanii pot fi operate doar cu liste e-mail in care persoanele se inscriu personal prin acord expres,(conform legii 365/2002 Art 6, alin 1 si 2) pentru a primi astfel de mesaje iar in toate mesajele trebuie publicata procedura de retragere din liste. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

Art. 14.2. Conditii ce trebuiesc respectate la trimiterea mesajelor comerciale,publicitare sau in masa:

– Campaniile de email marketing sau emailuri in masa sunt permise doar daca clientul detine o adresa IP Dedicata.

– Orice lista de email-uri mai mare de 2000 de adrese necesita o solutie specializata Dedicata.

– Trimiterea mesajelor este permisa doar in intervalul orar 00:00 – 08:00.

– Trimiterea de mesaje trebuie impartita astfel incat sa nu se trimita mai mult de 100 mesaje / ora. (trimiterea de valori mai mari duce la blocarea expedierii tuturor mesajelor de catre servere ca yahoo, google, hotmail)

– Trimiterea de mesaje e-mail in masa trebuie facuta printr-un script ce foloseste conectarea SMTP.

– Folosirea sendmail din CGI sau PHP “mail()” este interzisa pentru trimiterea de mesaje e-mail in masa.

– Adresele trecute la Return-path:, From:, Reply-To: trebuie sa functioneze si sa aiba alocat spatiu suficient.

– Trimiteti mesaje doar persoanelor care si-au dat acordul expres de a primii mesaje prin e-mail.

– Arhivarea datelor introduse de catre destinatar la inscrierea in listele de e-mail incluzand data si ora inscrierii, adresa IP si datele despre vizita.

– Includeti in fiecare e-mail trimis datele complete si adevarate de identificare a expeditorului. Includeti in fiecare e-mail posibilitatea de a renunta la primirea de mesaje e-mail, ce trebuie si respectata.

– Listele de adrese e-mail trebuie mentinute la zi, asigurativa ca aveti resursele de face acest lucru.

Art. 14.3. Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de hosting sau resellerului.

15.POLITICA ANTI SPAM

Art. 15.1. Trimiterea de mesaje comerciale, publicitare sau nesolicitate denumite generic SPAM pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin alte servere pentru promovarea oricarui site gazduit pe serverele noastre va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara drept la ramburs. Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje prin acceptul personal expres (conform legii 365/2002 Art 6, alin 1 si 2) si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

Art. 15.2. Un mesaj poate fi considerat SPAM chiar daca:

– Are trecuta fraza “Acest e-mail nu poate fi considerat SPAM …” sau alte fraze asemanatoare.

– Daca datele de indentificare a expeditorului sunt incomplete sau incorecte.

– Daca nu puteti demonsta ca o anumita persoana a fost de acord sa primeasca mesaje e-mail de la dvs.

– Daca procedura de retragere din baza de e-mailuri nu functioneaza.

– Daca folositi liste de e-mail cumparate (chiar si cu factura!) sau primite la schimb.

– Mesajul e-mail este trimis de pe alt server.

Art. 15.3. Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de hosting sau resellerului.

Art. 15.4. La prima incalcare a regulilor de trimitere a mesajelor comerciale nesolicitate denumite generic SPAM stipulate in contract, serviciile de gazduire vor fi suspendate sau trimiterea de mesaje va fi limitata. Deblocarea sau ridicarea limitelor se face doar dupa trimiterea catre ROYAL COLORS PRINT SRLprin fax sau e-mail a unui declaratii pe proprie raspundere semnata, datata si stampilata (in cazul firmelor) cu textul “Am citit, inteleg si sunt de acord cu politicile de trimitere a mesajelor e-mail stipulate in Contractul de Furnizare a Serviciilor, ROYAL COLORS PRINT SRL SRL.” insotita de o copie dupa actul de identitate sau a cerfificatului de inregistrare in cazul firmelor.

Art. 15.5. Folosirea form-urilor online pentru expedierea de e-mailuri se face doar prin scripturi securizate la care accesul este restrictionat de parola sau sisteme anti robot. Nerespectarea acestor prevederi duce la dezactivarea scripturilor sau suspendarea contului.

16.UTILIZAREA RESURSELOR

Art. 16.1.

Consumul excesiv de resurse este interzis in cazul pachetelor de gazduire. Pentru a asigura buna functionare a serviciilor, siturile (contul de gazduire impreuna cu serviciile web) trebuie sa se incadreze in urmatoarele limite:

 • Toate pachetele
 • Consum maxim CPU: 25%
 • Consum maxim memorie RAM: 1024M
 • Numar maxim de procese concurente: 20
 • Executie maxima Mysql(query time): 20 sec

Art. 16.2. Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila a clientului, pentru a mentine buna functionare a serverului. In cadrul pachetelor de gazduire web si reseller “Shared Hosting” nu se vor accepta sub nici o forma utilizatori mari consumatoari de resurse. Royal Colors Print SRL supravegheaza respectarea celor de mai sus prin monitorizarea rapoartelor despre resursele utilizate.

Art. 16.3. Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului. In unele cazuri conturile sunt suspendate automat cand se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesara interventia manuala din partea noastra.

17.RESTRICTII, LIMITARI SI ACTUALIZARI

Art. 17.1. Royal Colors Print SRL actualizeaza periodic fara o notificare prealabila softurile / programele de system ce ruleaza pe servere (exemple: Sistemul de Operare, cPanel (incluzand softurile aditionale), PHP, MySQL, FTP, Apache (Server Web), Exim (Server Mail) etc…) la versiuni stabile puse la dispozitie de catre producatorii respectivelor softuri.

In anumite conditii este posibil ca functionalitati si/sau softuri si programe oferite sa fie scoase definitiv sau inlocuite cu altele pentru acoperirea unor gauri de securitate, erori de proiectare si a asigura functionarea in siguranta a serverelor.

Art. 17.2. Ne rezervam dreptul de a impune restrictii hardware si software in folosirea serviciilor Royal Colors Print SRL fara vreun anunt prealabil, in cazul unor probleme de securitate cunoscute ce pot duce la functionarea defectuoasa a serverelor sau exploatarea programelor instalate pe server, chiar daca acest lucru duce la blocarea accesului permanent au temporar la serviciile de gazduire web.

Art. 17.3. In cazul in care Royal Colors Print SRL descopera in urma monitorizarii serverelor sau in urma unei sesizari un cont in care se desfasoara activitati ilegale sau fisiere ce pot fi folosite la activitati ilegale, serviciile vor fi limitate, blocate sau suspendate. Royal Colors Print SRL va notifica clientul si va face trimiteti cu exemple de fisiere sau softuri din interiorul contului de gazduire. Este probabil ca activitatile ilegale sa fie desfasurate de atacatori / hackeri ce speculeaza softul folosit la site sau parole salvate pe calculator.

Art. 17.4.

Protectia automata Anti Malware si Antivirus

Royal Colors Print SRL foloseste softuri speciale pentru a detecta atacurile si infectiile cu malware. Aceste softuri specializate efectueaza scanari permanente asupra conturilor si a activitatii din aceste conturi pentru a preveni infectiile cu virusi si malware.

Fisierele infectate identificate vor fi plasate automat in carantina pentru a asigura protectia contului si a tertilor care acceseaza site-ul in cauza. Probabilitatea de a  afecta functionarea site-urilor infectate este minima, totusi in anumite situatii, daca sunt infectate fisiere importante ( ex: index.html) aceasta poate duce la disfunctionalizati a site-ului.

Clientii au obligatia sa ne notifice imediat asupra constatarii oricaror disfunctionalitati observate, pentru a verifica daca aceasta se datoreaza unor infectii malware. In aceste conditii Royal Colors Print SRL va furniza lista de fisiere aflate in carantina clientului pentru curatarea acestora.

Fisierele aflate in carantina sunt pastrate timp de 30 de zile pe server, dupa care sunt sterse automat de sistem.

Art. 17.5. Redirectarea mailurilor (Forward) catre anumiti providerii de servicii de mail gratuite cum sunt: yahoo, hotmail, gmail, etc. este INTERZISA si blocata pe serverele noastre. Ne rezervam dreptul de a bloca sau sterge orice redirectare de acest gen,  datorita politicii acestor provideri de a bloca Ip-ul serverului de pe care se fac acest gen de redirectari.

 

Art. 17.6.

Limitari si Functii oprite Apache / PHP:

disable_functions:

system, exec, passthru, proc_open, popen, shell_exec, symlink, link, dl, syslog, pcntl_exec, pcntl_fork, pcntl_signal, pcntl_waitpid, pcntl_wexitstatus, pcntl_wifexited, pcntl_wifsignaled, pcntl_wifstopped, pcntl_wstopsig, pcntl_wtermsig

 • Pachete WordPress
 • Aplicatii ce deschid socket-uri de conexiune, exemplu: exec, shell_exec, link, socket_accept, etc…
 • Deschidera de fisiere externe cu functiile: fopen, file_get_contents etc…
 • upload_max_filesize=32M
 • memory_limit=1024M
 • max_execution_time=180
 • max_input_time=180
 • post_max_size=32M
 • allow_url_fopen=off
 • register_globals=off
 • safe_mode=off

 

 • Pachete Prestashop
 • Aplicatii ce deschid socket-uri de conexiune, exemplu: exec, shell_exec, link, socket_accept, etc…
 • Deschidera de fisiere externe cu functiile: fopen, file_get_contents etc…
 • upload_max_filesize=32M
 • memory_limit=1024M
 • max_execution_time=180
 • max_input_time=180
 • post_max_size=32M
 • allow_url_fopen=off
 • register_globals=off
 • safe_mode=off
 • Pachete Magento
 • Aplicatii ce deschid socket-uri de conexiune, exemplu: exec, shell_exec, link, socket_accept, etc…
 • Deschidera de fisiere externe cu functiile: fopen, file_get_contents etc…
 • upload_max_filesize=32M
 • memory_limit=1024M
 • max_execution_time=180
 • max_input_time=180
 • post_max_size=32M
 • allow_url_fopen=off
 • register_globals=off
 • safe_mode=off
 • Pachete Hosting web
 • Aplicatii ce deschid socket-uri de conexiune, exemplu: exec, shell_exec, link, socket_accept, etc…
 • Deschidera de fisiere externe cu functiile: fopen, file_get_contents etc…
 • upload_max_filesize=32M
 • memory_limit=1024M
 • max_execution_time=180
 • max_input_time=180
 • post_max_size=32M
 • allow_url_fopen=off
 • register_globals=off
 • safe_mode=off
 • Pachete Crypto Hosting
 • Aplicatii ce deschid socket-uri de conexiune, exemplu: exec, shell_exec, link, socket_accept, etc…
 • Deschidera de fisiere externe cu functiile: fopen, file_get_contents etc…
 • upload_max_filesize=32M
 • memory_limit=1024M
 • max_execution_time=180
 • max_input_time=180
 • post_max_size=32M
 • allow_url_fopen=off
 • register_globals=off
 • safe_mode=off

Art. 17.7.

Numarul de mesaje e-mail ce pot fi trimise din fiecare cont este limitat dupa cum urmeaza:

 • Toate pachetele
 • 200 / ora

NOTA Headerele mesajelor trimise fara autentificare, functia mail(), nu pot fi rescrise!

NOTA IP-ul DEDICAT se achizitoneaza separat pentru fiecare pachet de gazduire (cont cPanel)!

Art. 17.8.

Acces si limitari MySQL:

Toate pachetele

 • MySQL Remote Access – ACTIV
 • max_allowed_packet = 2M
 • max_user_connections = 32
 • Dimensiuni maxime pentru rularea optima a aplicatiilor cu utilizare MySql:
 • dimensiune maxima baza de date: 250M
 • dimensiune maxima tabel: 100M
 • numar maxim de inregistrari tabel: 250.000 linii

18.CONDITII SPECIALE SERVERE DEDICATE

Art. 18.1. Platile efectuate pentru Servere dedicate nu se returneaza.

Art. 18.2. Serverele sunt oferite fara management, clientul este responsabil pentru administrarea serverului propriu.

Art. 18.3. Clientul are responsabilitatea efectuarii de back-up pentru datele existente pe Royal Colors Print SRL nu ofera servicii de backup pentru servere si nici o garantie privind integritatea datelor existente pe server.

Art. 18.4.

Plata pentru serviciile Servere Dedicate se efectueaza in avans. Plata pentru servere trebuie efectuata pana cel tarziu pana la data expirarii serviciului. Daca nu este efectuata plata pana la aceasta data serverul va fi inchis si sters definitiv, inclusiv toate datele existente pe server, acestea nu vor mai putea fi recuperate duap stergere.

19.CONDITII SUPORT TEHNIC

Suportul tehnic oferit este de tipul “best effort”. Royal Colors Print SRL nu ofera garantii privind timpii de raspuns si solutionarea cererilor adresate catre sistemul de suport.

Suportul tehnic este oferit pentru :

 • utilizarea serviciilor de hosting
 • utilizarea serviciilor de email (nu oferim suport pentru setarile softurilor de email (ex: Outlook, Thunderbird, iPhone Mail, Android Email, etc.))

Suportul tehnic NU este oferit pentru :

 • creearea si administrarea paginilor web
 • utilizarea de softuri pentru trimiterea de email-uri
 • verificare si reparare erori de functionare a site-urilor
 • softurile gratuite puse la dispozitia clientilor (ex: SiteBuilder, Softaculous, etc.)

Suportul oferit contra cost

Royal Colors Print SRL poate oferi suport contra cost la solicitarea clientilor pentru situatii tehnice specifice exclusiv pentru serviciile care sunt gazduite pe serverele noastre.

In cazul servciilor de instalare certificate SSL acestea se ofera contra cost, sunt valabile exclusiv pentru conturile gazduite pe serverele noastre si se refera la instalarea certificatului pe server si nu includ setarile necesare la nivel de site. Modificarile care trebuie efectuate in site sunt strict responsabilitatea clientului.

20.BACK-UP

Art. 20.1. Clientii au obligatia de a salva periodic copii de siguranta (backup) a datelor stocate in pachetele de gazduire pe medii de proprii. In acest scop softul cPanel ofera unelte de generare de arhive ce contin datele (fisiere, mailuri, baze de date) si setarile pachetului de gazduire in mod automat sau manual prin FTP, PhpMyAdmin sau FileManager in functie de preferinte. Clientii trebuie sa se asigure ca dispun de suficient spatiu in pachetul de gazduire pentru generarea copiilor de siguranta, ca sunt descarcate pe un mediu de stocare propriu iar datele salvate sunt integre si utilizabile.

Art. 20.2.

Serviciile de back-up (copii de siguranta si protectia datelor) sunt implementate de catre Royal Colors Print SRL pe mai multe medii de stocare si puncte de restore care pot sa difere in functie de pachet sau server. Protectia fizica a hard disk-urilor este asigurata prin RAID, conturile de gazduire sunt salvate peste noapte (intervalul de rulare este in funtie de tipul pachetului) pe medii de stocare dedicate acestui lucru prin cpbackup (cPanel), pe servere externe de storage prin intermediul unor softuri specializate si un backup extern ce poate fi folosit doar in cazuri de forta majora.

Desi investim permanent in tehnologie si resurse, nu putem sa oferim nicio garantie in legatura cu functionarea corecta a sistemelor de backup, existanta datelor de backup sau de integritatea datelor stocate in scop de backup. Deoarece in anumite cazuri si conjuncturi datele pot fi pierdute fara posibilitatea de a fi recuperate, clientii au obligatia de a efectua copii de siguranta / backup a datelor pe medii de stocare proprii.

Art. 20.3.

Copiile de siguranta (Backup) ce pot fi folosite pentru recuperarea datelor sunt generate periodic, peste noapte, prin sistemul cpbackup (cPanel) si sistemul dedicat de back-up si pastrate pe medii de stocare dedicate in mai multe versiuni (puncte de restore). Clientii au acces prin intermediul Cpanel la copiile create in acest sens pentru a-si restaura sau descarca fisierele de back-up.

La cerere, incercam sa oferim clientilor arhive ale pachetului de gazduire pastrate pe harddisk-ul de backup, totusi nu oferim nicio garantie legata de existenta datelor sau de integritatea datelor din backup. Clientii au obligatia de a salva periodic copii de siguranta (backup) a datelor stocate in pachetele de gazduire pe medii de proprii, folosind uneltele disponibile in pachetele de gazduire.

Clientii pot solicita restore manual din partea echipei tehnice Royal Colors Print SRL in limita a 3 restore-uri pe luna. Restore-urile suplimentare efectuate de catre echipa tehnica vor fi taxate cu 15 euro + tva pe un restore.

Dupa stergerea contului de hosting de pe server clientii pot solicita cautarea unui eventual back-up pe solutia de disaster recovery. Aceasta se va furniza daca este identificata contra unei taxe de 15 euro + tva. Daca clientul opteaza pentru reluarea serviciului de hosting nu se va percepe aceasta taxa.

Art. 20.4.

Limite excludere backup pentru numar fisiere (inodes) si scriere in cont:

Nelimitat

21.RESPONSABILITATILE CLIENTULUI

Art. 21.1. Clientul are obligatia de a actualiza informatiile de contact si minim o adresa email functionala in panoul de control, panoul de client Royal Colors Print SRL si datele de facturare, ori de cate ori este necesar. Nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

Art. 21.2.

Clientul este responsabil de mentinerea in conditii de siguranta a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile cum sunt: accesul la pachetul de gazduire, panoul de client, softurile folosite la site, etc…. Daca exista orice dubiu in acest sens clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta in cel mai scurt timp posibil.

Art. 21.3. Clientul este in totalitate responsabil pentru securizarea continutului gazduit pe serverele noastre, iar in cazul in care continutul a fost compromis (infectat cu virusi, shell-uri, phising, etc) este in totalitate responsabil cu curatirea si securizarea continutului propriu. Royal Colors Print SRL NU are nici o responsabilitate in securizarea sau curatirea continutului clientului.

Art. 21.4. Istoricul de acces (Access Logs) este procesat zilnic de catre server si sters automat. In cazul in care se doreste arhivarea istoricului de access clientul poate sa salveze istoricul de acces (access log) folosind optiunea disponibila in panoul de control cPanel. Istoricul de acces cuprinde IP-urile care au accesat situl prin interfata http si/sau ftp.

Art. 21.5.

Clientul are obligativitatea de a mentine actualizate la ultima (cea mai noua) versiune softurile/scripturile comerciale sau gratuite folosite pe pe conturile de gazduire . De asemenea clientul are obligativitatea sa faca actualizarea scripturilor folosite in termen de 24 ore de la sesizarea Royal Colors Print SRL. In caz contrar Royal Colors Print SRL isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul contului de gazduire fara o notificare prealabila.

Art. 21.6. Clientul garanteaza ca toate materialele de orice fel detinute in contul de client sunt in propritatea sa si ca detine dreptul legal de folosire sau publicare, si ca orice responsabilitate privind continutul contului ii revine in totalitate, Royal Colors Print SRL neavand nici o responsabilitate in acest sens.

22.COMUNICAREA CU CLIENTII Royal Colors Print SRL

Art. 22.1. Comunicarea cu clientii se desfasoara pe mail, sau pentru situații urgente pe telefon voce.

Art. 22.2. Clientul este de acord sa primeasca orice informatie privind serviciile,emiterea de proforme, notificare de neplata, suspendare a serviciilor sau alte comunicari legate de activitatea Royal Colors Print SRL pe oricare din canalele de comunicare de mai sus.

Art. 22.3. Comunicarea cu clienti se rezuma doar la serviciile oferite de Royal Colors Print SRL si nu va avea scopuri publicitare, decat in situatia in care clientul isi exprima acordul in acest sens.

Art. 22.4. Vom lua in considerare cererile de furnizare de date, resetare de parola, modificari de date sau notificari privind renuntarea la servicii doar daca sunt trimise de pe adresele de mail existente in contul de client, pentru a asigura verificarea identitatii clientului care face solicitarea.

Art. 22.5. In cazul in care adresele de mai existente in contul de client, nu mai sunt la valide la data solicitarii furnizarii informatiilor de catre client, sau solicitarea de informatii vine de pe o alta adresa de mail decat cea existenta in contul de client, Royal Colors Print SRL va solicita de la client o copie dupa Cartea de Identitate si/sau Certificatul de Inregistrare a societatii dupa caz, pentru a verifica identitatea solicitantului. De asemena vom cere o adresa semnata sau/si stampilata din partea persoanei fizice sau firmei pentru a modifica adresele de mail din sistem.

Art. 22.6. Clientul este de acord si intelege ca in situatia de mai sus, la solicitarea Royal Colors Print SRL este obligat sa puna la dispozitia acestuia documentele solicitate, in caz contrar, cererea acestuia neputand fi onorata de Royal Colors Print SRL.

Art. 22.7.

Documentele solicitate de Royal Colors Print SRL, vor fi emise in copie semnata si/sau stampilata dupa caz de catre client, prin care se atesta conformitatea documentului cu cel originial, facandu-se in acest sens mentiunea – conform cu originalul -.

Art. 22.8. Clientul isi asuma intraga responsabilitate fata de documentele solicitate si furnizate catre Royal Colors Print SRL, aceasta din urma avand obligatia doar de a verifica corectiudinea informatiilor de pe documentele furnizate de catre client, nu si valabilitatea sau legalitatea acestora, clientul asumandu-si prin furnizarea lor valabilitatea si legalitatea acestora si conformitatea cu originalul al acestora.

23.RASPUNDERE LIMITATA

Art. 23.1. Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii si/sau daune, fara a se limita la acestea, cauzate tertilor rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor.

Art. 23.2.

Royal Colors Print SRL ofera suport tehnic tuturor clientilor pentru a asigura buna functionare a serviciilor oferite.

In cazul unor cereri excesive de suport tehnic in scopuri personale ale clientului (restore, migrari, etc), Royal Colors Print SRL isi rezerva dreptul de a pune o taxa fie pe ora, fie pe totalul interventiei.

Art. 23.3. Royal Colors Print SRL nu este responsabila cu furnizarea catre clienti al istoricul de acces al siturilor (access log), acestea putand fi arhivate si descarcate de catre client din panoul de control.

Art. 23.4.

Royal Colors Print SRL nu ofera suport tehnic privind utilizarea pentru scripturile gratuite oferite clientilor.

Royal Colors Print SRL isi rezerva dreptul sa renunte la a oferi in orice moment scripturile oferite gratuit, fara o notificare prealabila.

Scripturile gratuite oferite includ, dar nu se limiteaza la RVSitebuilder, Pachetul Softaculous, etc

Serviciul de suport se ofera doar pentru utilizarea serviciilor de hosting.

Art. 23.5. Royal Colors Print SRL nu este resposabila si nu poate fi trasa la raspundere pentru furnizarea datelor de identificare de contact ale clientilor in cazurile prevazute la capitolul “Inregistrarea domeniilor” din prezentul contract, clientul intelegand ca fara afisarea acestor informatii nu se poate realiza inregistrarea domeniilor internationale.

Art. 23.6. Royal Colors Print SRL nu este responsabila si nu poate fi trasa la raspundere, in cazul in care site-ul utilizatorului a fost blocat si raportat ca si spam, accesul a fost blocat daca au fost identificate fisiere infectate (malware) care pot dauna tertilor, site-ul este exploatat pentru a putea fi folosit pentru activitati cu aparenta ilegala, sau accesul pe site este blocat ca urmare a defectiunii serverului sau existentei unor fisiere corupte ori defecte ce cauzeaza indisonibilitatea site-ului sau serviciului. In toate aceste cazuri, Royal Colors Print SRL raspunde in limitele, termenii si conditiile prevazute la capitolul “Garantii si returnarea banilor” din prezentul contract.

Art. 23.7. Clientul intelege si este de acord ca Royal Colors Print SRL raspunde doar in limitele si conditiile asumate la capitolul “Garantii si returnarea banilor” din prezentul contract, orice alta raspundere de orice natura, neputand fi angajata sau pretinsa de la Royal Colors Print SRL, raspunderea si garantia oferita fiind limitativ prevazuta la la capitolul “Garantii si returnarea banilor” din contract.

Art. 23.8. Sunteti de acord ca in cazul in care suntem amenintati cu proces de catre o terta parte, putem cere asigurari scrise din partea dumneavoastra, asigurari in care sa ne promiteti protectie; in caz ca nu furnizati aceste asigurari, aceasta poate fi considerata incalcare a contractului dintre parti si poate duce la suspendarea serviciului de hosting.

Art. 23.9. Clientul intelege si are obligatia de a se informa, si de a accepta regulile de inregistrare, termenii si conditiile impuse de partenerii Royal Colors Print SRL, cu privire la inregistrarea domeniilor atat cele romanesti, cat si cele internationale, Royal Colors Print SRL fiind doar intermediarul dintre client si partner, neputand fi facut responsabil de regulile, termenii si conditiile impusi de partener clientului, sau de orice restrictii, solicitari, ori STRICACIUNI, PIERDERI DE DATE, DETALII DE CLIENT SAU DETALII DE VANZATOR, VENIT SAU ALTE PAGUBE PRODUSE AFACERILOR DATORATE INTARZIERILOR, TRANSMITEREA GRESITA SAU NETRANSMITEREA INFORMATIILOR, DATORATE RESTRICTIEI SAU INTRERUPERII ACCESULUI, BUG-URILOR SAU ALTOR ERORI, FOLOSIRII NEAUTORIZATE DATORATE IMPARTIRII ACCESULUI LA SERVICIU,SAU ALTOR INTERACTIUNI CU SERVICIUL CONTRACTAT DE CLIENT DE LA Royal Colors Print SRLSAU PRIN INTERMEDIUL Royal Colors Print SRL DE LA UNUL DIN PARTENERII ACESTUIA.

24.DISPOZITII FINALE

Art. 24.1.

Daca, pentru orice motiv, nu sunteti satisfacuti de serviciile pe care vi le oferim va rugam sa ne contactati si sa ne spuneti care este problema pentru a o rezolva. In cazul in care nu va putem rezolva problema si doriti sa intrerupeti contractul ne puteti informa de acest lucru si veti primi inapoi banii pentru serviciile de web hosting SHARED platite in avans. Plata pentru inregistrarea de domenii, Servere Dedicate, Licente de orice fel, Certificate SSL, ID Protect sau alte servicii conexe nu se returneaza.

Art. 24.2. Vom aloca toate resursele necesare in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.

Art. 24.3. Pentru clienti cu mai multe conturi sau reselleri, ne rezervam dreptul de a suspenda toate conturile in cazul in care proprietarul contului principal incalca prezentele prevederi intr-o masura considerata de noi a fi foarte grava.

Art. 24.4. Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Neconformarea cu termenii si conditiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

Art. 24.5.

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului orice litigiu, decurgand din sau in legătură cu acest contract, inclusiv referitor la incheierea, executarea ori desfiintarea lui, se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial Sibiu de pe langă Camera de Comert si Industrie a Sibiu, in conformitate cu Regulile de procedure arbitrală ale acestei Curti. Hotărarea arbitrală este definitivă si obligatorie.